top of page

MEDIA GROUP

Public·25 members

Стефан Цвейг «24 години з життя жінки» (аудіокнига)

Психологічна новела про одну добу, що перевертає життя жінки. На Середземноморській Рив’єрі випадкова зустріч і шал людських пристрастей стикаються з моральним вибором. Це сповідь про межі співчуття, силу потягу та ціну рішення, зробленого за 24 години.

27 Views
yuliakud
Feb 09

Я дуже люблю аудіокниги, часто слухаю. Стефан Цвейг. "24 години однієї жінки"

Ця розповідь нагадала мені багато з життя, мого і з життя жінок, яких я знаю. Багато людських історій проходять крізь мене. Це розповідь про те, як часто ми любимо недостойних. Про біль, який не гоїться з роками. Про сором і приниження. Про внутрішню помсту. Сьогодні я впевнена, що помста, яку ми внутрішньо призначаємо негідникові, реалізується. Майже в такому вигляді, як загадали. Ну майже.

Ця історія нагадала мені дві історії - відому всім, і не відому. Перша - історія Єлени Троянської, яка поїхала за своєю пристрастю. Її кохання тривало довгі десять років і скінчилося поверненням туди, звідки втікала. Історію Єлени прекрасно описала сучасна авторка Клер Хейвуд ("Доньки Спати"). Книга перекладена українською.

Друга історія - моєї подруги. Колись вона покинула родину і пішла за своїм коханням. Вона прожила сім років в гармоніі і феєричному творчому союзі, разом з тим чоловіком вони створили багато містичних і дивних речей. Та все завершилося погано. Крахом кохання і купою ускладнень, в тому числі, магічних. Мимоволі виникає питання - яку ціну ми платимо за свою пристрасть? Занадто високу.

• White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 2025 by Cassandra Voland. Powered and secured by Wix

Донат на розвиток магічного мистецтва

bottom of page